Bistrițenii de la MASTER PROD International au contractat o finanțare europeană de 1,1 milioane

Bistrițenii de la MASTER PROD International au contractat o finanțare europeană de 1,1 milioane

Producătorul de ferestre și uși Master Prod International SRL a câștigat un proiect cu finanțare europeană în valoare de 1,1 milioane lei, care prevede achiziția de echipamente pentru dezvoltarea afacerii.

Compania cu sediul în Bistrița, deținută de antreprenorii Marius Baba și Petru Hedeș, a semnat deja contractul cu autoritatea competentă, finanțarea fiind asigurată prin Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020. Conform proiectului, firma va achiziționa o linie de producție tâmplărie aluminiu și pereți-cortină, partea ei de co-finanțare fiind de cca. 360.000 lei.

În prezent, compania este distribuitor unic pentru județele Bistrița Năsăud și Cluj în ceea ce privește sistemul Valedo. Sistemul de închideri cu panouri culisante din sticlă – Valedo este unul dintre cele mai răspândite branduri din țară și este singurul sistem cu bandă magnetică de etanșare între panourile de sticlă.

Master Prod International a avut afaceri de 0,4 milioane lei în 2016, însă “sora” ei mai mare, Master Prod, cu aceiași asociați și același obiect de activitate, s-a apropiat de 2 milioane lei venituri în anul trecut.

Categorii Business in top

Despre autor