Consiliul Județean organizează o licitație de 80 mil. lei pentru trei tronsoane de drum județean

Consiliul Județean organizează o licitație de 80 mil. lei pentru trei tronsoane de drum județean

Consiliul Județean Bistrița-Năsăud a alocat un buget de 79,92 mil. lei (17 mil. euro) pentru reabilitarea a trei tronsoane de drum județean. În total, este vorba despre 42,3 km de drum. Licitația va avea loc la mijlocul lunii februarie. 

Primul tronson de drum prins în acest proiect face legătura între localitățile Domnești și Albeștii Bistriței. Mai exact, este vorba despre DJ 154 D Domnești – Nețeni – Albeștii Bistriței, lungime totală ce urmează a fi reparată fiind de 6,9 km (42.245 mp de asflat).

Un al doilea tronson de drum județean ce face parte din proiectul scos la licitație este DJ 162 Sânmihaiu de Câmpie – Visuia. Aici urmează să fie reabilitați 9,4 km de drum (70.223 mp de carosabil).

Cel de-al treilea tronson face legătura între localitatea Chiochiș și orașul Beclean. În total vorbim despre 26 de km de drum județean (173.013 mp de carosabil).

Termenul de finalizare pentru toate cele trei drumuri este de 36 de luni de la data semnării constractului. Constructorul care va contracta lucrările trebuie să se ocupe pe lângă execuția lucrărilor și de proiectare și asistență tehnică.

 

Categories: Local

About Author