Contractul de 60 mil. euro care îi duce pe bistrițenii de la DIMEX în liga mare a constructorilor

Contractul de 60 mil. euro care îi duce pe bistrițenii de la DIMEX în liga mare a constructorilor

DIMEX 2000 Company a câștigat o licitație de 60 de milioane de euro, în Hunedoara, contract care duce firma bistrițeană în liga mare a drumarilor, la nivel național.

Licitația pentru reabilitarea sistemului rutier în Municipiul Hunedoara a fost câștigată recent de DIMEX 2000 Company, companie controlată de familia Scurtu. Contractul a fost semnat în 14 noiembrie, iar valoarea acestuia este de 280,9 milioane lei, fără TVA (cca. 60 milioane euro, fără TVA). Este vorba de un contract încheiat pe 4 ani care prevedere reabilitarea a 114 străzi din și a 319 drumuri vicinale din Municipiul Hunedoara. Potrivit lui Ioan Scurtu jr., managerul proiectului din partea DIMEX, lucrările vor fi demarate în această primăvară, după finalizarea etapei de proiectare, aflată în desfășurare. “Este doar unul dintre proiectele mari pe care le vom derula în următorii 2-3 ani. Suntem conștienți că o lucrare de asemenea anvergură așează DIMEX în rândul marilor companii de construcții românești, iar acest lucru ne responsabilizează foarte tare. Vrem să ne păstrăm reputația de firmă serioasă câștigată până acum și să demonstrăm că dezvoltarea DIMEX la acest nivel este sănătoasă și sustenabilă” a spus, pentru BistritaBusiness.ro, Ioan Scurtu jr.

DIMEX 2000 Company este cel mai mare constructor local, cu afaceri ce au depășit 26,6 milioane euro în 2018, în creștere cu cca. 62% față de anul anterior.

Categorii Business in top

Despre autor