Fabrica FENSTER, scoasă la licitație pentru minimum 305.000 euro+TVA

Fabrica FENSTER, scoasă la licitație pentru minimum 305.000 euro+TVA

În data de 8 ianuarie, la sediul administratorului judiciar Sabina Ioja din Bistrița, bunurile imobiliare ale producătorului de tâmplărie PVC Fenster și-ar putea găsi un nou proprietar.

Aflată în insolvență, companiei îi sunt evaluate proprietățile la minimum 305.000 euro+TVA, iar posibilii cumpărători vor intra în negocieri directe cu administratorul judiciar. Bunurile, situate în Bistrița, Str. Mușcatei, sunt: hală de producție (la parter, care mai include și magazia, sala de mese, vestiar, grup sanitar); 4 birouri+hol+secretariat+grup sanitar – la mansardă; teren în suprafață de 300 mp.

Persoanele care doresc să se înscrie la licitație prin negociere directă au obligația de a depune garanția de participare de 10% din prețul de pornire. În același timp, trebuie să achiziționeze caietul de sarcini, în sumă de 700 lei +TVA. Pasul de supraofertare la licitație este de 5000 lei.

Compania deținută de Mollner Rafael Laszlo a clacat în 2016, când a înregistrat o pierdere de 1,1 milioane lei, la venituri de 8 milioane. Datoriile restante la bugetele statului, la data de 30 septembrie 2017, se apropiau de 500.000 lei, care se adaugă la cele câteva milioane datorii către diverși furnizori.

Categorii Local

Despre autor