GoldPlast a devenit bio-eco și produce ambalaje biodegradabile

GoldPlast a devenit bio-eco și produce ambalaje biodegradabile

Compania producătoare de ambajale flexibile și-a diversificat și extins activitatea de producție și susține cerințele europene privind protecția mediului. Tocmai de aceea a achiziționat, cu fonduri europene, utilaje noi cu care produce ambalaje biodegradabile.

Investiția, făcută anul trecut, se ridică la 1 milion de euro și cu acești bani GoldPlast s-a aliniat directivelor europene privind protecția mediului.

„GoldPlast produce ambajale biodegradabile, certificate și licențiate de un organism de prestigiu în domeniu – TUV Austria”, susține directorul general al GoldPlast, Ioan Stejerean.

Conducerea companiei anunță că până în 2025 are în plan ca 85% din totalul producției anuale de ambalaje să fie biodegradabil.

“Tot pentru a veni în sprijinul eforturilor de a proteja mediul înconjurător , GoldPlast colectează și reciclează deșeurile de material plastic cu ajutorul a 3 utilaje de reciclare/regranulare, transformându-le în materie primă și refolosindu-le în procesul de producție”, mai spune Ioan Stejerean.

Firma GoldPlast a fost înființată în anul 1991 și aparține familiei Stejerean. Compania avea anul trecut o cifra de afaceri de peste 15 mil.lei și 75 de angajați. GoldPlast produce folii, saci, pungi, sacoșe, benzi, celofan, tuburi, conducte, furtunuri și fitinguri din material plastic.

Categorii Business in top

Despre autor