ÎNDEMÂNAREA CONSTRUCT crește cu peste 70 % în 2019

ÎNDEMÂNAREA CONSTRUCT crește cu peste 70 % în 2019

Compania Îndemânarea Construct, controlată de familia Simionca, estimează că va încheia anul 2019 cu afaceri de circa 60 mil. lei, ceea ce ar însemna o creștere cu 71 % față de anul anterior (35,5 mil. lei).

Creșterea se bazează pe lucrări contractate în ultimii doi ani, multe dintre acestea fiind finalizate în 2019. Numărul angajaților a sărit de 200 – de la 150 în 2018 -, în condițiile în care salariile din domeniul construcțiilor au avansat consistent. “Credem că în 2020 vom putea menține acest nivel al afacerii pe zona de construcții, știm pe ce contracte ne bazăm. În plus, grupul nostru va pune în funcțiune noi linii de business, cum ar fi fabrica de confecții metalice și prelucrări mecanice, ceea ce va urca și mai mult nivelul afacerii per ansamblu” spune Darius Simionca, directorul executiv al Îndemânarea Construct.

În ultimul an, compania și-a extins portofoliul de lucrări și în afara județului Bistrița-Năsăud, ultimele contracte semnate fiind în Suceava, unde compania derulează două proiecte de infrastructură, în valoare totală de 32 mil. lei.

Fondată în anul 1993, Îndemânarea Construct este una dintre cele mai importante companii bistrițene de construcții. Proprietarii derulează afaceri și în domeniul producției de agregate de balastieră și carieră, beton, asfalt, semifabricate din beton și, curând, în domeniile confecțiilor metalice, prelucrărilor mecanice, producției de energie electrică și în turism.

Categorii Business in top

Despre autor