Rapsodia se redeschide astăzi cu un nou concept și un nou chef

Rapsodia se redeschide astăzi cu un nou concept și un nou chef

Rapsodia, unul dintre cele mai exclusiviste restanurante din Bistrița, își redeschide astăzi porțile cu un meniu nou, pregătit de un tânăr chef venit tocmai din Brașov.

Restaurantul fost deschis în anul 2013 în fosta casă a lui Ceaușescu aflată în Piața Petru Rareș. Antreprenorul Traian Ogâgău a reabilitat clădirea și a amenajat un restaurant a la carte, cu preparate alese servite alături de băuturi fine.

La începutul acestei toamne, Ogâgău a pus lacăt pe porțile localului pentru a regândi întreg conceptul și pentru a veni cu ceva nou. Au fost făcute câteva reabilitări în interior și s-a lucrat și la meniu.

Rapsodia se redeschide astăzi și pune la dispoziția clienților un meniu nou, conceput de chef Constantin Onuț venit tocmai din Brașov. Noul bucătar vrea să pună în valoare bucătăria locală  prin rețete deosebite care să îi cucerească pe toți cei ce trec pragul restaurantului Rapsodia.

 

 

Categorii Business in top

Despre autor