5 motive cheie pentru care PSD spune că merită votul românilor pe 6 decembrie

5 motive cheie pentru care PSD spune că merită votul românilor pe 6 decembrie

Partidul Social Democrat (PSD) a sintetizat cinci motive importante pentru care spune că merită votul românilor la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

1️⃣ Salarii mai mari prin deduceri mai mari!
PSD susține munca românilor și de aceea vrea să scutească de impozitare veniturile mici prin acordarea de deduceri mai mari. Este o măsură europeană, inteligentă, social-democrată, prin care PSD dă valoare muncii salariaților.

2️⃣ Acces la sănătate pentru toți românii!
Prin înființarea a 800 de centre comunitare de sănătate, românii nu vor mai trebui să parcurgă zeci de km până la cel mai apropiat spital. Facem mai bună viața românilor!

3️⃣ Respectăm bunicii României!
Aplicăm legea de creștere a pensiilor votată de Parlament, iar pensiile se vor majora sustenabil. Este un drept al tuturor pensionarilor din România, care NU mai trebuie să plătească factura incompetenței și ineficienței guvernării PNL.

4️⃣ Investiții în economie!
PSD a susținut afacerile românești prin zeci de măsuri care au stimulat crearea de noi locuri de muncă. Obiectivul PSD pentru următorii 4 ani este crearea a 1 milion de noi contracte de muncă, inclusiv în agricultură.

5️⃣ Soluții europene pentru combaterea COVID-19
Măsuri europene eficiente de testare în masă a populației, deschiderea școlilor și a piețelor, spitale accesibile tuturor bolnavilor, cu circuite separate pentru cei afectați de COVID-19, o comunicare onestă și un parteneriat cu întreaga populație. Acestea sunt soluțiile propuse de PSD în lupta cu pandemia.

Pe 6 decembrie PSD va demonstra, prin voința democratică a românilor, că a recâștigat cel mai important capital politic – încrederea alegătorilor! (P)

Categories: Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*