Abatorul Agro Invest de la Șieu Măgheruș, o nouă încercare de vânzare: 1,8 mil. euro

Abatorul Agro Invest de la Șieu Măgheruș, o nouă încercare de vânzare: 1,8 mil. euro

Lichidatorul CITR, cel care se ocupă de dosarele de insolvență ale grupului Agro Invest – Combis – Coroana de Aur, scoate din nou la vânzare abatorul construit de familia Moldovan la Șieu-Măgheruș. Prețul cerut: 1,8 milioane euro, la care se adaugă TVA.

Licitația va avea loc online, în data de 7 aprilie 2022, la ora 12.00. Împreună cu spațiul industrial, la pachet vor fi vândute și bunurile mobile aferente și 4 autoutilitare.

Abatorul, construit cu fonduri europene, este în localitatea Șieu-Magherus, judeţul Bistriţa-Năsăud, la circa 12 km de oraşul Bistriţa. Amplasamentul se regăseşte în imediata apropiere a intersecţiei drumului european E48 (Bistriţa-Dej). Accesul la proprietate se face din drumul public principal (DN 17 – E58). În vara anului trecut, CITR a încercat să vândă proprietatea de la Șieu-Măgheruș cu 3,19 milioane euro, în condițiile în care era inclus și terenul aferent, în suprafață de 57.300 mp.

Abatorul este unul dintre cele mai importante active ale grupului de firme fondat de antreprenorul Ioan Moldovan și de familia acestuia, grup care și-a cerut insolvența la final de 2019, cu datorii de cca. 100 mil. lei.

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*