ADI Deșeuri continuă verificările în tot județul

ADI Deșeuri continuă verificările în tot județul

Cristian Niculae, directorul ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud, anunță că și în ultimele zile din an, inspectorii Corpului de Control verifică modul în care cetățenii colectează selectiv deșeurile. Cu toate acestea, încă există cetățeni care zădărnicesc efortul majorității și nu respectă legea. 

”Încă de la înființarea Corpului de Control al ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud, unele din atribuțiile importante ale inspectorilor sunt informarea cetățenilor cu privire la separarea corectă a deșeurilor în gospodărie și verificarea recipienților de colectare pentru a corecta lucrurile greșit făcute pentru a crește gradul de valorificare a deșeurilor.” a spus Cristian Niculae pe pagina sa de Facebook.

Inspectorii Corpului de Control au refuzat colectarea pubelelor în care deșeurile nu au fost depuse corect. 

“Inspectorii Corpului de Control al ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud au verificat conținutul pubelei galbene din localitățile Braniștea, Șintereag, Monor, Mărișelu, Șieuț, Miceștii de Câmpie, Șieu Odorhei, Lechința și au refuzat de la colectare pubelele în care deșeurile nu sunt depuse în mod corect: conțin deșeuri menajere; conțin deșeuri provenite din construcții; conțin deșeuri reciclabile murdare.”- a adăugat directorul ADI Deșeuri

Cristian Niculae își dorește ca anul viitor, cetățenii să înțeleagă importanța colectării selective și să contribuie la efortul majorității de a avea un județ curat. Vor continua acțiunile de informare și conștientizare, iar inspectorii Corpului de Control vor fi permanent alături de oameni. 

“Pentru realizarea acestor obiective, vom continua acțiunile de informare și conștientizare, vom continua să verificăm conținutul recipienților de colectare la nivelul gospodăriilor precum și al platformelor colective de colectare cu containere semiîngropate.În 2022 inspectorii Corpului de Control al ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud vor fi permanent alături de oameni, vor încuraja și vor determina un număr tot mai mare de cetățeni ai județului nostru să se alăture eforturilor noastre de a colecta selectiv corect deșeurile”. – a transmis Niculae.

Categories: Bursa, Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*