Alin Brișan, SOMPLAST Năsăud: Sunt mândru că afacerea noastră a intrat în familia TeraPlast!

Alin Brișan, SOMPLAST Năsăud: Sunt mândru că afacerea noastră a intrat în familia TeraPlast!

Managerul general al SOMPLAST, Alin Brișan, privește cu mare încredere viitorul companiei în contextul în care aceasta a intrat, de curând, în Grupul TeraPlast, care a achiziționat 70,75% din acțiuni. TeraPlast e lider de piață pe mai multe linii de business și Somplast se va dezvolta exponențial alături de un partener atât de puternic.

„În calitate de Manager General, sunt încântat de rezultatele bune obținute, care au facilitat tranzacția recentă prin care Grupul TeraPlast a preluat pachetul majoritar (70,75%) de acțiuni al companiei SOMPLAST SA Năsăud. Doresc, întâi, să mulțumesc foștilor acționari principali, celor de la SIF Banat Crișana, pentru colaborarea din ultimii ani, și apoi să îmi exprim bucuria și mândria că SOMPLAST a intrat în portofoliul unui grup extrem de puternic și de dinamic, lider național pe liniile sale de business, cu rădăcini tot în județul Bistrița-Năsăud.” – spune Alin Brișan, pentru BistritaBusiness.ro.

Cu siguranță că rezultatele obținute de compania noastră în ultimii ani, faptul că am restructurat masiv și am revenit pe profit, dar și expertiza pe care o avem de aproape cinci decenii în producția de folii de polietilenă au fost argumentele care au făcut SOMPLAST foarte atractivă pentru investitori. Acum, parte din grupul TeraPlast, noi vrem să continuăm ceea ce am început la Năsăud, corelând, bineînțeles, strategia noastră cu cea a noilor acționari. Curând vom lansa o campanie de recrutare de personal, pentru că avem nevoie de mai mulți angajați în condițiile proiectelor de dezvoltare a SOMPLAST. Județul Bistrița-Năsăud are doar șase companii listate la Bursa de Valori București (BVB), două dintre ele fiind TeraPlast și Somplast, iar acest lucru spune, de asemenea, multe despre seriozitatea și soliditatea celor două afaceri, reunite acum în aceeași familie.” – adaugă managerul SOMPLAST.

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*