Ambulanța, Primăria Bistrița, Consiliul Județean și Poșta Română fac angajări

Ambulanța, Primăria Bistrița, Consiliul Județean și Poșta Română fac angajări

În Bistrița-Năsăud sunt disponibile, conform datelor publicate de Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă Bistrița-Năsăud, peste 500 de locuri de muncă. Majoritatea posturilor scoase la bătaie sunt în sectorul privat, însă angajări se fac și la stat. 

Serviciul Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud caută un asistent medical generalist pe perioadă determinată, cu program de lucru de 4 ore pe zi, fără activitate în tură și în zilele nelucrătoare. Dosarele pentru concursul care va avea loc în 22 ianuarie se pot depune până în 16 ianuarie la ora 13.00.

Primăria Bistrița scoate la concurs două posturi, unul de consilier administrație publică, pentru care dosarele se pot depune până în data de 21 ianuarie, iar celălalt de inspectot superior pentru care dosarele de concurs se pot depune până în 22 ianuarie.

Angajări se fac și la Consiliul Județean Bistrița-Năsăud. Instituția caută un consilier administrație publică, absolvent de studii superioare și cu vechime de minim 7 ani.

Un post de consilier juridic este pus la bătaie și de Primăria Lechința. Cei care vor să se înscrie la concurs trebuie să aibă studii superioare. Dosarele se pot depune până în 28 februarie.

Posta Română are disponibile trei locuri de muncă. Unul este pentru agent postal absolvent de studii medii, iar alte două posturi sunt pentru oficiant urba, tot cu studii medii.

Categories: Local

About Author