Amenajarea locuințelor protejate și a centrului de zi de la Beclean, scoase din nou la licitație

Amenajarea locuințelor protejate și a centrului de zi de la Beclean, scoase din nou la licitație

Consiliul Județean Bistrița-Năsăud scoate din nou la licitație proiectul privind amenajarea a trei locuințe protejate și a unui centru de zi la Beclean. Bugetul pus la bătaie este de aproape 2 mil. lei. Lucrările nu au fost contractate până acum pentru că la licitațiile anterioare nu au fost depuse oferte.

Conform planurilor, cele 3 locuințe protejate se vor construi pe Podirei, în regim de înălțime parter. Locuinţele vor fi construite cu capacitate pentru 10 beneficiari şi un asistent, pe parcela proprie şi branşate la toate utilităţile.

Fiecare locuință protejată va avea 5 camere pentru beneficiari, o cameră cu baie pentru asistent social, 6 grupuri sanitare beneficiari (maxim 4 persoane la un grup sanitar), cameră de zi, loc de servit masa, bucătărie, holuri, spălător şi debara.

În ceea ce privește centrul de zi, în plan este reconversia unui spațiu în centru de zi se va realiza dintr-o construcție existentă  (fosta maternitate ) care se află în intravilanul orașului Beclean, situată pe strada 1 Decembrie, nr.36, jud. Bistrița-Năsăud, construcția fiind identificată într-o stare avansată de degradare.

Durata de realizare a investiției este de 10 luni de la data semnării contractului de atribuire.

Categories: Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*