AMICII Building câștigă lucrări de 5,5 mil. lei pentru comuna Ilva Mică

AMICII Building câștigă lucrări de 5,5 mil. lei pentru comuna Ilva Mică

Compania AMICII Building va reabilita școala gimnazială și căminul cultural din Ilva Mică, după ce a câștigat recent licitațiile deschise pentru aceste investiții, însumând 5,5 mil. lei.

Unitatea de învățământ urmează a fi reabilitată termic și energetic, prin izolarea pereților imobilului, înlocuirea tâmplăriei exterioare, refacerea instalațiilor electrice de iluminat și includerea unui sistem fotovoltaic de producere a energiei electrice. Suma alocată pentru aceste lucrări este de 3,19 mil. lei.

La căminul cultural, vor fi izolați pereții și planșeul peste parter, clădirea va fi dotată cu un sistem centralizat de încălzire, va fi realizată instalația de distribuire a agentului termic și va fi refăcută instalația electrică de iluminat. Valoarea acestor lucrări este de 2,32 mil. lei.

Peste aceste investiții, comuna Ilva Mică a asigurat finanțare prin PNRR.

În acest an, constructorul AMICII Building a mai câștigat o licitație în Ilva Mică, pentru modernizarea a 4,8 km de drumuri vicinale și străzi, în valoare de 11,22 mil. lei.

Compania, deținută de frații Gîvan, cu peste 100 de angajați, a încheiat 2022 cu o cifră de afaceri de 56,7 mil. lei și un profit net de 3,7 mil. lei.

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*