AMICII Building câștigă lucrările de reabilitare termică la sediul central al Primăriei Bistrița

AMICII Building câștigă lucrările de reabilitare termică la sediul central al Primăriei Bistrița

Constructorul AMICII Building a câștigat licitația pentru reabilitarea termică a sediului central al Primăriei Bistrița, un contract în valoare totală de 3 milioane lei.

Lucrările la imobilul situat în Piața Centrală nr. 6 vor avea loc în următoarele 13 luni și vor include: proiectarea și obținerea documentațiilor necesare, înlocuirea tâmplariei exterioare cu tâmplărie realizată din aluminiu, înlocuirea tâmplăriei interioare cu tâmplărie din MDF, realizarea de tencuieli termoizolante pe bază de perlit la nivelul pereților exterior. La acoperiș, va fi montată ţiglă ceramică, după izolarea podului cu vată minerală. În plus, vor fi consolidate, respectiv reparate, elemente structurale ale imobilului și vor fi refăcute instalațiile existente. În caietul de sarcini au fost menționate și montarea unui sistem fotovoltaic și construirea unei stații de încărcare pentru vehicule electrice.

Deținută de frații Gîvan, compania AMICII Building este unul dintre cei mai dinamici constructori regionali în zona lucrărilor civile, cu afaceri anuale ce depășesc 11 milioane euro. Cei trei antreprenori mai au afaceri și în turism, imobiliare și industria panificației.

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*