Angajată de la Taxe și Impozite Bistrița, depistată cu COVID-19. Instituția s-a închis

Angajată de la Taxe și Impozite Bistrița, depistată cu COVID-19. Instituția s-a închis

O angajată a Direcției de Venituri din cadrul Primăriei Bistrița a fost testată pozitiv cu coronavirus. Femeia și-a anunțat șefii că este deja internată, iar conducerea Primăriei Bistrița a decis să suspnede deocmadată activitatea la Taxe și Impozite. Toți angajații au fost trimiși acasă.

“Colega noastră este internată în spital după ce a fost testată pozitiv cu coronavirus. Ca primă măsură s-a dispus suspendarea totală a activității în instituție. Colega noastră era în concediu medical de la începtul acestei săptămâni, nu a mai venit la muncă de săptămâna trecută”, a explicat pentru BistrițaBusiness purtătorul de cuvânt al Primăriei Bistrița, Mihai Ruști.

Conducerea Primăriei Bistrița a dispus după suspendarea activității și o dezinfecție în imobilul care găzduiește Taxele și Impozitele Locale. O echipă din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Bistrița a fost trimisă în această dmineață acolo și a dezinfectat întreg imobilul, nu doar biroul în care lucrează femeiea depistată pozitiv cu COVID-19.

“Deocamdată nu știm ce va urma sau dacă va fi dispusă o anchetă epidemiologică. Cei de la Direcția de Sănătate Publică Bistrița-Năsăud vor decide acest lucru. Deocamdată activitatea este suspendată și vom vedea de săptămâna viitoare ce se va întâmpla”, a mai precizat Mhai Ruști.

Deocamdată, bistrițenii care vor să își plătească dările o pot face doar online, pe site-ul Ghișeul.ro.

Categories: Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*