Ansamblul imobiliar DHD Residence de pe G. Pletosu, vândut în proporție de 60%. Dezvoltatorii au pregătit 2 apartamente DEMO

Ansamblul imobiliar DHD Residence de pe G. Pletosu, vândut în proporție de 60%. Dezvoltatorii au pregătit 2 apartamente DEMO

Dezvoltatorul imobiliar DHD Unic Development, parte din grupul Frasinul, anunță că a vândut deja 60% din apartamentele construite în complexul DHD RESIDENCE de pe strada Grigore Pletosu și că a pregătit la cheie două apartamente demo, care pot fi vizitate de următorii clienți.

Am încheiat lucrările la două apartamente demo pentru clienții noștri, unde am folosit materiale și finisaje de calitate, așa cum ne-am obișnuit deja clienții. Cei interesați pot lua legătura cu noi ca să viziteze șantierul și cele două apartamente model. În paralel, am început să lucrăm la fațade, folosind vată bazaltică de 12 CM și plăci de fibrociment tratate împotriva absorbției la apă, care își vor păstra aspectul în timp. La final, când cele 134 de apartamente vor fi predate, vom preda și 1.800 mp de spații verzi şi 400 mp spații de joacă pentru copii. Sperăm că bistrițenii vor aprecia calitatea proiectului DHD RESIDENCE!” – a spus, pentru Bistrița Business, Daniel Larionesi, unui dintre acționarii DHD Unic Development.

Ansamblul imobiliar este construit într-o poziție foarte atractivă, la doi pași de noua zonă comercială a orașului de pe Calea Moldovei, dar pe o stradă laterală care oferă liniște și intimitate. Termenul de finalizare al proiectului este decembrie 2024.

Prețuri:

1.300 euro+TVA / mp – apartament

700 euro+TVA / mp – balcon

4.000 euro+TVA – parcare supraterană

6.000 euro+TVA – parcare subterană

CONTACT: 0749.943.367 / 0735.897/990

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*