Aproape 30 de locuri de muncă pentru șoferi sunt puse la bătaie de angajatorii bistrițeni

Aproape 30 de locuri de muncă pentru șoferi sunt puse la bătaie de angajatorii bistrițeni

Mai multe companii din Bistrița-Năsăud caută șoferi pentru autobuze, camioane sau mașini mici. Angajatorii cer, în funcție de postul disponibil, atestat protesional, permis de conducere corespunzător categoriei și vechime.

Cele mai multe posturi disponibile sunt la compania de transport în comun Transimixt care angajează 10 șoferi pentru autobuz. Cei care vor să lucreze ca șofer de autobuz trebuie să aibă permis de conducere cat. D și atestat profesional.

Alte 4 posturi de șofer sunt disponibile la Filadelfia. Compania are nevoie de conducători auto pentru autocamioane. Se cere permis de conducere potrivit categoriei, atestat profesional și studii medii.

Și compania Supercom face angajări! Sunt disponibile 3 posturi de șoferi pentru autospecialele din dotare. Angajatorul cere permis de conducere de cat. BE și CE, atestat profesional și vechime 3 ani.

Bif Trans Mărișel este o companie din domeniul transporturilor și are nevoie de 2 șoferi. Angajatorul cere vechime de minim 2 ani.

Șofer profesionist cu vechime de minim 1 an de zile angajează și compania Sigmireana. Locul de muncp disponibil este pentru un șofer care va conduce un autocamion.

Comsig Grup, Tabita Tour, RCB Electro 97, Filadelfia, Betak și Primăria comunei Lechința caută fiecare câte un șofer.

Categories: Business in top

About Author