Aproape 300 de joburi pentru muncitori necalificați sunt disponibile săptămâna aceasta

Aproape 300 de joburi pentru muncitori necalificați sunt disponibile săptămâna aceasta

În Bistrița-Năsăud sunt scoase la bătaie în această săptămână 263 de posturi pentru muncitori necalificați. Se fac angajări atât la privat, cât și la stat, iar cerințele angajatorilor sunt cât se poate de simple.

Cele mai multe posturi, scoase la bătaie încă de acum două săptămâni, sunt la Leoni. Compania are disponibile 200 de locuri de muncă pentru muncitori necalificați la ambalarea și montarea pieselor, iar cei interesați trebuie să aibă minim 8 clase.

Alte 20 de posturi sunt diponibile la firmele MPC QB CAD și QB CAD TRIKOT. Cele două companii caută câte 10 muncitori necalificați în industria ușoară.

Cu studii medii sau profesionale se pot angaja muncitori necalificați și la Polimed. Sunt scoase la bătaie 10 posturi de muncitor necalificat (operator extrudare, imprimare și confecționare mase plastice).

Câte 5 job-uri pentru muncitor necalificat sunt disponibile la Geoplast, E-Cablaje și Electroconstrucția Elco Bistrița, iar firmele Cabtec Prod, Nicoflor, Genius Sistem, Anca&Paula Cocept, Hydrosfer Instal, Rombis, Globus, Metal Fortex, VRG și Macon au disponibile câte 1, 2 sau 3 locuri de muncă pentru muncitori necalificați.

Există și un post disponibil la stat, mai exact la Direcția de Servicii Publice Bistrița unde se caută un muncitor necalificat pentru întreținere spații verzi. Concursul pentru acest post va avea loc în 28 moiembrie.

Categories: Business in top

About Author