Aproape de vânzare, constructorul LDP primește acces la un colac de salvare, de 14 mil. lei

Aproape de vânzare, constructorul LDP primește acces la un colac de salvare, de 14 mil. lei

În plină procedură de pre-privatizare, compania Lucrări Drumuri și Poduri (LDP), deținută de Consiliul Județean, a prins o parte dintr-un un contract de aproape 14 milioane lei. Beneficiarul este… Consiliul Județean.

LDP, Indemânarea și CML.ro au câștigat licitația pentru execuția lucrărilor “de siguranță rutieră, în perioada 2021-2024, pe drumurile județene din județul Bistrița-Năsăud”. Conform caietului de sarcini, principalele lucrări ce se vor executa sunt:


– Aprovizionări noi cu indicatoare rutiere, stâlpi, parapete metalice, catadioptrii, oglinzi rutiere, etc;
– Montarea pe drum a indicatoarelor rutiere, stâlpilor, parapetelor metalice, catadioptriilor, oglinzilor rutiere, etc.;
• Executarea marcajelor longitudinale, laterale și transversale;
• Protejarea corpului și a platformei drumului;
• Întretinerea podurilor, pasajelor, podețelor.

Cele 3 firme vor încheia cu Consiliul Județean un acord-cadru pe o perioadă de 3 ani, iar autoritatea contractantă estimează să încheie în decursul unui an maxim 8 contracte subsecvente.

Recent, Consiliul Județean a lansat o licitație pentru a desemna o firmă de consultanță care să realizeze strategia de privatizare a LDP. În ultimii ani, compania a respirat foarte greu, din cauza datoriilor acumulate în ultimul deceniu.

Categories: Brands, Bursa, Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*