Aquaparkul din Wonderland va avea plajă, jacuzzi, SPA și tobogane! Investiția depășește 35 mil.lei

Aquaparkul din Wonderland va avea plajă, jacuzzi, SPA și tobogane! Investiția depășește 35 mil.lei

O investiție mult contestată de unii, însă susținută vehenment de primarul Ovidiu Crețu mai face un pas spre realizare. Proiectul Aquaparkului din Wonderland (Unirea) a fost scos la licitație, iar bugetul pus la bătaie este de 35,4 mil.lei.

Primăria Bistrița a scos la licitație lucrările de execuție pentru amenajarea complexului sportiv acvatic din Unirea. Investiția ar trebui finalizată în 27 de luni de la data semnării contractului de atribuire.

Aquaparkul din Wonderland va avea o clădire principală cu un bazin acoperit, jacuzzi, tobogane interioare, dușuri, servicii SPA, vestiare, punct de prim ajutor, grupuri sanitare. În proiect, este prevăzută și amenajarea unor bazine exterioare, mai exact a unor piscine pentru adulți și copii dotate cu dușuri, grupuri sanitare, tobogan de exterior multitrack, hidrotub și tobogan deschis. În apropierea bazinelor exterioare va fi amenajată și o plajă.

Proiectul prevede și amenajarea unor spații de agrement cu teren de sport în aer liber, loc de joacă cu tematici diferite pentru copii de vârste diferite, baze de observare pentru salvamar, spații verzi amenajate peisagistic,alei carosabile și pietonale și parcări.

Constructorul va trebui să ofere garanție 36 de luni pentru lucrările pe care le va face. Ofertele pentru acest proiect pot fi depuse până în 25 noiembrie.

Categories: Local

About Author