Aquabis a sistat astăzi apa în Cepari, pentru a remedia o avarie pe rețea

Aquabis a sistat astăzi apa în Cepari, pentru a remedia o avarie pe rețea

În vederea remedierii unei avarii identificate pe rețeaua de distribuție a apei, compania noastră anunță întreruperea furnizării apei potabile astăzi 19 Februarie 2024 începând cu ora 11:00 până la ora 16.00 (estimativ), în localitatea Cepari – total.– transmite AQUABIS, operatorul serviciilor de apă și canalizare în județ.

“Vă asigurăm că o echipă de intervenție se află la fața locului și ia toate măsurile necesare astfel încât reluarea furnizării apei să aibă loc în cel mai scurt timp posibil.

Menționăm faptul că apariția avariilor pe rețeaua publică de alimentare cu apă nu poate fi anticipată și este, de cele mai multe ori, însoțită de întreruperea imediată a furnizării apei în zonele implicate. Din acest motiv, în unele situații anunțarea întreruperii furnizării apei poate avea loc după sistarea efectivă a alimentării cu apă.

În urma manevrelor executate pe rețeaua de distribuție a apei potabile, există posibilitatea deprecierii parametrilor calitativi ai apei (creșterea turbidității), fapt pentru care înainte de consum, vă rugăm să lăsați apa să curgă câteva minute pentru limpezire.

Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze față de consumatori pentru disconfortul creat în acest interval.

Vă stăm la dispoziție pentru sprijin și informații suplimentare la următoarele numere de telefon : 0263213117 și 0372742478.” – mai spune AQUABIS, într-o informare publică.

Categories: Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*