AQUABIS : lucrări de mentenanță ce pot afecta localitățile Beclean, Beclenuț, Coldău

AQUABIS : lucrări de mentenanță ce pot afecta localitățile Beclean, Beclenuț, Coldău

Compania contractată pentru implementarea proiectului de investiții “Eficiență energetică și utilizarea energiei din surse regenerabile pentru consumul propriu la nivelul operatorului regional Aquabis SA” a anunțat necesitatea efectuării unor lucrări de mentenanță în Stația de tratare a apei uzate din Beclenuț.

“Aceste lucrări au fost programate pentru ziua de joi, 23 mai 2024. Având în vedere faptul că alimentarea cu energie electrică a stației de tratare va fi afectată, compania noastră anunță întreruperea funizării apei potabile joi, 23 mai 2024, în intervalul orar 08.00 – 14.00 (estimativ) în localitățile Beclenuț – parțial și Coldău. De asemenea, în funcție de consumurile realizate în acest interval orar, începând de la ora 11 (estimativ) există posibilitatea ca și locuitorii din orașul Beclean să resimtă lipsă presiune sau lipsă apă.

Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze față de consumatori pentru disconfortul creat în acest interval. Vă stăm la dispoziție pentru sprijin și informații suplimentare la următoarele numere de telefon : 0263213117 și 0372742478.” – a transmis AQUABIS.

Categories: Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*