Aquabis: Se întrerupe apa potabilă astăzi, pentru câteva ore, pe strada CR Vivu – Bistrița, Jelna și Ilva Mică

Aquabis: Se întrerupe apa potabilă astăzi, pentru câteva ore, pe strada CR Vivu – Bistrița, Jelna și Ilva Mică

În vederea remedierii unei avarii identificate pe rețeaua de aducțiune a apei, Aquabis anunță întreruperea furnizării apei potabile astăzi, 7 iunie 2024, de la ora 08:45  până la ora 11:00 (estimativ), în localitatea Jelna – Total. 

Între orele 11.15 – 15.00 (estimativ), se întrerupe apa potabilă în Bistrița, pe strada Constatin Roman Vivu – total.

Tot azi, între orele 16.45 – 22.00 (estimativ), se sistează apa potabilă în localitatea Ilva Mică pe strada Principală (de la gară în jos) – total.

„Acest incident se datorează lucrărilor de infrastructură ce se desfășoară în localitate”, a transmis Aquabis.

„Menționăm că apariția avariilor pe rețeaua publică de alimentare cu apă nu poate fi anticipată. Ea este, de cele mai multe ori, însoțită de întreruperea imediată a furnizării apei în zonele implicate. Din acest motiv, în unele situații, anunțarea întreruperii furnizării apei poate avea loc după sistarea efectivă a alimentării cu apă”, a mai transmis Aquabis.

“În urma manevrelor executate pe rețeaua de distribuție a apei potabile, există posibilitatea deprecierii parametrilor calitativi ai apei (creșterea turbidității). Pentru acest fapt – înainte de consum – vă rugăm să lăsați apa să curgă câteva minute, pentru limpezire. AQUABIS îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul apărut în acest interval” spune compania.

Telefon Dispecerat : 0263/21.31.17 şi 0372/74.24.78.

Categories: Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*