Aquabis: Se întrerupe apa potabilă azi, pe strada Pescarilor din Bistrița și în Colibița

Aquabis: Se întrerupe apa potabilă azi, pe strada Pescarilor din Bistrița și în Colibița

În vederea remedierii unei avarii identificate pe rețeaua de distribuție a apei, Aquabis anunță întreruperea furnizării apei potabile astăzi, 28 iunie, între orele 09:00 – 14.00 (estimativ), în municipiul Bistrița pe strada Pescarilor – total.

În vederea remedierii unei avarii identificate la stația de tratare a apei din Colibița, Aquabis anunță întreruperea furnizării apei potabile azi, 28 iunie, de la ora 20:00, până mâine 29 iunie la ora 10:00 (estimativ), în Colibița – total.

„Menționăm că apariția avariilor pe rețeaua publică de alimentare cu apă nu poate fi anticipată. Ea este, de cele mai multe ori, însoțită de întreruperea imediată a furnizării apei în zonele implicate. Din acest motiv, în unele situații, anunțarea întreruperii furnizării apei poate avea loc după sistarea efectivă a alimentării cu apă”, transmite Aquabis.

“În urma manevrelor executate pe rețeaua de distribuție a apei potabile, există posibilitatea deprecierii parametrilor calitativi ai apei (creșterea turbidității). Pentru acest fapt – înainte de consum – vă rugăm să lăsați apa să curgă câteva minute, pentru limpezire.

AQUABIS îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul apărut în acest interval.” – mai transmite Aquabis.

Telefon Dispecerat : 0263/21.31.17 şi 0372/74.24.78.

Categories: Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*