Aquabis: Se întrerupe apa potabilă în Ilva Mică și Bistrița Bârgăului, pe strada Bridireasa, până luni, 17 iunie

Aquabis: Se întrerupe apa potabilă în Ilva Mică și Bistrița Bârgăului, pe strada Bridireasa, până luni, 17 iunie

În vederea remedierii unei avarii identificate pe rețeaua de distribuție a apei, Aquabis anunță întreruperea furnizării apei potabile astăzi, 15 Iunie 2024, de la ora 13:00, până luni, 17 iunie, la ora 12:00 (estimativ), în localitatea Bistrița Bârgăului pe strada Bridireasa (partea de sus) – total.

Tot azi, 15 iunie, de la ora 20:00, până mâine, 16 iunie la ora 14:00 (estimativ), se întrerupe apa potabilă în Ilva Mică, de la gară până la stația de epurare – total.

„Menționăm că apariția avariilor pe rețeaua publică de alimentare cu apă nu poate fi anticipată. Ea este, de cele mai multe ori, însoțită de întreruperea imediată a furnizării apei în zonele implicate. Din acest motiv, în unele situații, anunțarea întreruperii furnizării apei poate avea loc după sistarea efectivă a alimentării cu apă”, transmite Aquabis.

“În urma manevrelor executate pe rețeaua de distribuție a apei potabile, există posibilitatea deprecierii parametrilor calitativi ai apei (creșterea turbidității). Pentru acest fapt – înainte de consum – vă rugăm să lăsați apa să curgă câteva minute, pentru limpezire.

AQUABIS îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul apărut în acest interval.” – mai transmite compania.

Telefon Dispecerat : 0263/21.31.17 şi 0372/74.24.78.

Categories: Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*