Aquabis: Străzi din Năsăud, fără apă potabilă astăzi. Probleme și în Orheiu Bistriței, Petriș și Satu Nou

Aquabis: Străzi din Năsăud, fără apă potabilă astăzi. Probleme și în Orheiu Bistriței, Petriș și Satu Nou

În vederea remedierii unei avarii identificate pe rețeaua de distribuție a apei, Aquabis anunță întreruperea furnizării apei potabile azi, 26 iunie, între orele 09:30 – 16:00 (estimativ), în localitatea Năsăud pe strada Zona Blocurilor (rețeaua veche) și Bulevardul Grănicerilor până la Policlinică – total.

De azi, 26 iunie, de la ora 19:30, până mâine, 27 iunie la ora 12:00 (estimativ), se sistează apa potbailă în localitatea Viile Teci – total.

Între orele 15:30 – 19:30 (estimativ), se întrerupe apa potabilă în Orheiul Bistriței, Petriș și Satu Nou. În punctele înalte, se va resimți lipsă apă – parțial.

„Menționăm că apariția avariilor pe rețeaua publică de alimentare cu apă nu poate fi anticipată. Ea este, de cele mai multe ori, însoțită de întreruperea imediată a furnizării apei în zonele implicate. Din acest motiv, în unele situații, anunțarea întreruperii furnizării apei poate avea loc după sistarea efectivă a alimentării cu apă”, transmite Aquabis.

“În urma manevrelor executate pe rețeaua de distribuție a apei potabile, există posibilitatea deprecierii parametrilor calitativi ai apei (creșterea turbidității). Pentru acest fapt – înainte de consum – vă rugăm să lăsați apa să curgă câteva minute, pentru limpezire.

AQUABIS îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul apărut în acest interval.” – mai transmite compania.

Telefon Dispecerat : 0263/21.31.17 şi 0372/74.24.78.

Categories: Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*