ARL Cluj a pornit lucrările de modernizare a 17 străzi în Năsăud, proiect important al Primăriei

ARL Cluj a pornit lucrările de modernizare a 17 străzi în Năsăud, proiect important al Primăriei

Constructorul ARL Cluj a demarat miercuri lucrările în Năsăud pentru reabilitarea și modernizarea unui număr de 17 străzi, investiție a Primăriei în valoare de cca. 18 mil. lei.

De ieri, 3 aprilie, au început lucrările de reabilitare și modernizare a celor 17 străzi cuprinse în proiectul „Reabilitare, modernizare străzi în orașul Năsăud, județul BN- Etapa III”, finanțat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, prin Programul Anghel Saligny. Prima stradă pe care au demarat lucrările este strada Cloșca, prin urmare rugăm cetățenii care locuiesc aici și pe cei care circulă în zonă să lase mașinile la drumul principal sau pe străzile învecinate și să evite circulația auto pe stradă în următoarele 2 săptămâni, astfel încât să se poată lucra într-un ritm progresiv și să se poată relua circulația cât mai rapid! Vă rugăm să aveți înțelegere și răbdare până la finalizarea lucrărilor!”, a transmis Primăria Năsăud.

Pe lângă strada Cloșca, în acest proiect mai sunt cuprinse și străzile: Valea Podului, Nicolae Drăganu, Emil Rebreanu, Viei, Tănase Tudoran, Vasile Petri, Iuliu Moisil, Crinului, Nicolae Bălan, Virgil Șotropa, Gării, Lușca 1, Lușca 2, Lușca 3 (pe Vale), Lușca 4 (cimitirului) și Lușca 5.

Finanțarea investiției a fost asigurată prin intermediul Programului Național de Investiții Anghel Saligny.

Categories: Brands, Bursa, Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*