Au început lucrările la Sala Polivalentă de 80 mil. lei din Wonderland

Au început lucrările la Sala Polivalentă de 80 mil. lei din Wonderland

Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan, anunță că s-a dat startul lucrărilor la unul dintre cele mai importante și valoroase proiecte din județ: Sala Polivalentă din Unirea (complex Wonderland). Proiectul valorează 80 mil. lei, iar de realizarea acestuia se ocupă asocierea de firme FRASINUL – ERBAȘU și Dico și Țigănaș.

Complexul polivalent va avea o sală polivalentă cu o suprafață de 7.350 mp și capacitate de 2.675 locuri (inclusiv tribună retractabilă de 640 locuri). Sala polivalentă va putea fi folosită și pentru organizarea de concerte, capacitatea totală fiind de 5.015 locuri (2.340 locuri pe teren).

De asemenea, în proiect mai este prevăzută și amenajarea unei piste de atletism cu o lungime de 132.5 m lungime, un teren de handbal (exterior), un teren de baschet (exterior) și un teren de tenis (exterior). Vizitatorii complexului sportiv nu vor trebui să își facă griji în privința locurilor de parcare, în proiect fiind prevăzută o parcare ce va putea găzdui 500 de mașini.

Întreg complexul se va întinde pe 3 hectare, iar constructorii au la dispoziție 19 luni să termine lucrările: 4 luni pentru proiectare și 15 luni pentru execuție.

Banii alocați acestui proiect vin de la Guvern, iar cele trei firme care au câștigat licitația vor primi 80 mil.lei (16,8 mil.euro) la final.

Categories: Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*