Auchan ar putea ajunge și în magazinul din stația Petrom Bistrița

Auchan ar putea ajunge și în magazinul din stația Petrom Bistrița

OMV Petrom și Auchan vor să extindă parteneriatul prin care retailerul francez deschide magazine în benzinăriile unicului producătorului de gaze și petrol din România.

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care cele două companii își pot extinde parteneriatul prin deschiderea unor magazie MyAuchan în benzinării. Petrom anunță că nu ar fi vorba despre o preluare.

“Nu este vorba despre o preluare, ci de intenția de a extinde un parteneriat care vizează deschiderea de magazine MyAuchan în cadrul stațiilor Petrom. Acest parteneriat presupune că magazinele aferente stațiilor de distribuție Petrom vor rămâne în continuare proprietatea OMV Petrom Marketing SRL, iar Auchan va derula comerțul cu produsele din magazine ”, precizează OMV Petrom.

În prezent parteneriatul dintre cele două companii este în negocieri, implementarea acestuia fiind condiționată de rezultatele înțelegerii la care se va ajunge.

Auchan România este membră a grupului Auchan Holding  și principalul obiect de activitate este vânzarea cu amănuntul de produse alimentare, băuturi și tutun.

OMV Petrom Marketing are ca principal obiect de activitate vânzarea de carburanți pentru autohevicule. Prin intermediul stațiilor de distribuție Petrom, compania comercializează și produse alimentare, băuturi alcoolice și răcoritoare, produse pe bază de tutun și oferă servicii legate de restaurant, snack-bar.

Categories: Local

About Author