Băncile fac angajări! Se cer studii superioare sau medii și se oferă salarii atractive

Băncile fac angajări! Se cer studii superioare sau medii și se oferă salarii atractive

Absolvenții de studii economice care sunt în căutarea unui job bun au acum ocazia să își depună CV-urile pentru câteva posturi scoase la bătaie de mai multe bănci. Oferta este diversificată, iar angajatorii promit condiții de muncă excelente, alături de echipe de profesioniști.

Banca Românească face o ofertă atrăgătoare pentru cei care vor să devină consilier bancar. Cu studii superioare sau medii, acest job poate fi accesat în orașele: Bistrița, București, Brașov, Bacău, Focșani, Craiova, Galați, Sfântu Gheorghe și Bârlad.

“Căutăm un coleg care să se alăture echipei noastre de vânzări de produse bancare pentru persoanele fizice”, anunță cei de la Banca Românească.

Banca Comercială Română are două posturi puse la bătaie: partener clienți retail și partener servicii clienți. Instituția bancară caută persoane care au finalizat studii superioare în domeniul economiei sau care acum fac aceste cursuri de specializare. Experiența de minim 1 an în instituții financiar bancare/vânzări/relații cu clienții/call center este necesară, iar candidatul ideal ar trebui să aibă și abilități bune de comunicare. BCR anunță că face angajări în zeci de orașe din țară printre care și Bistrița. Se oferă salariu fix motivant și pachet de servicii atractiv, programe de trainig si dezvoltare persoanală dar și șansa unei cariere într-un mediu cu oameni profesioniști.

Alpha Bank caută personal pentru vânzări, mai exact manager pe relații cu clienții – Retail. Principala condiție care trebuie îndeplinită este legată de studii. Candidatul ideal trebuie să aibă finalizate studii superioare în domeniul economic. Experiența bancară în activitățile de promovare și vânzare produse/servicii reprezintă un avantaj, iar un alt criteriu important este cunoașterea limbii engleză. Acest job este disponibil în 38 de orașe din țară, printre care și Bistrița.

Raiffeisen Bank caută responsabil clientelă persoane fizice și responsabil clientelă IMM medii.

Primul job este disponibil în Bistrița, Brașov, Oradea, Satu Mare și Cluj-Napoca. Cei care doresc să aplice pentru acest loc de muncă trebuie să aibă studii superioare în economie, experiență anterioară de minim 1 an orientată pe interactivitatea cu clienții/vânzări servicii și abilități bune de comunicare dar și de operare PC.

Cei care urmăresc postul responsabilului pentru IMM-uri trebuie de asemenea să aibă studii superioare economice, iar la capitolul experiență aceasta trebuie să fie de minim 2 ani în vânzări pe zona de persoane juridice. Candidatul ideal trebuie să aibă cunoștințe de analiză financiară, să vorbească limba engleză la nivel avansat și să aibă cunoștințe PC de nivel mediu.

 

Categories: Business in top

About Author