BECLEANUL învață de la parteneri polonezi cum să reabiliteze rețeaua de canalizare

BECLEANUL învață de la parteneri polonezi cum să reabiliteze rețeaua de canalizare

Administrația locală din orașul Beclean a fost supusă unui „training“ privind reabilitarea canalizărilor fără sparge asfaltul. Cu ajutorul unor noi tehnologii, se pot face intervenții asupra rețelelor subterane fără a afecta stratul de asfalt.

Procedeul de reabilitare al canalizărilor nu va afecta suprafața străzilor, totul fiind realizat la nivel subteran cu o tehnică specială, cu ajutorul noilor tehnologii.

Partenerii noștri polonezi ne-au prezentat azi modul de reabilitare inovativ al canalizărilor.
Experții Prezes Szymon Boguta, Dyrektor Slawomir Stachel, Kierownik Szczepan Piwowarczyk (InLiner/InstBud) și Maciej Ostrowski vice-președintele județului Myslenice, ne-au arătat la sediul Primăriei orașului Beclean soluția pe care o așteptam, realizând totodată o demonstrație practică în Beclean, pe strada Morii. Mai mult decât atât, specialiștii vor reveni în data de 22 mai la Beclean, unde vor aplica tehnica inovativă pe toată lungimea canalizării de pe strada Morii. Procedeul de reabilitare al canalizărilor nu va afecta suprafața străzilor, totul fiind realizat la nivel subteran cu o tehnică specială, cu ajutorul noilor tehnologii. Vom utiliza în Beclean la acest procedeu, peste tot acolo unde va fi nevoie.
Mulțumim tuturor pentru încredere!“, a transmis primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan.

Categories: Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*