BGS, Valybia, Profi și Lordinu fac angajări

BGS, Valybia, Profi și Lordinu fac angajări

Potrivit datelor publicate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bistrița-Năsăud în prezent sunt 131 de firme care scot la bătaie aproape 500 de posturi în județ. Majoritatea locurilor de muncă disponibile sunt pentru cei cu studii medii sau profesionale. 

BGS are disponibile 7 posturi pentru absolvenți de studii medii și cu atestat profesional. Trei posturi sunt pentru agent de securitate și intervenție la Divizia de Monitorizare și Intervenție, alte trei posturi tot pentru agent de securitate și intervenție la Divizia de Securitate și un post de agent de securitate la Divizia de Securitate.

Brutăria Valybia angajează 2 brutari și 1 patiser cu experiență în domeniu. Tot la Valybia sunt disponibile și 2 posturi pentru muncitori necalificați.

Magazinul Profi angajează recepționer marfă (1 post), vânzător (4 posturi), casier (2 posturi) și lucrător comercial (1 post). Cei care vor unul dintre aceste locuri de muncă trebuie să aibă studii medii.

Angajări se fac și la Lordinu. Restaurantul are nevoie de 3 bucătari, 3 ospătari și 3 lucrători în bucătărie care să aibă experiență în domeniu.

Categories: Local

About Author