Bistrițenii de la CAMPEADOR deschid în Cluj un apart-hotel digitalizat, unde nu e nevoie de recepționeri

Bistrițenii de la CAMPEADOR deschid în Cluj un apart-hotel digitalizat, unde nu e nevoie de recepționeri

Bistrițenii de la CAMPEADOR inovează în domeniul hotelier și deschid în Cluj-Napoca primul apart-hotel unde te cazezi singur, scanând cu telefonul un cod QR, fără să ai nevoie de recepționer. Aceasta e o noutate pe piața hotelieră din România.

CAMPEADOR, controlată de Daniel și Florin Larionesi, a transformat un cămin de nefamiliști din Cluj-Napoca într-un apart-hotel cu 110 unități de cazare. Rezervarea se poate face online, accesul în imobil se rezolvă prin scanarea unui cod QR, facturarea și plata se întâmplă digital, iar datele personale sunt salvate în cloud, pentru următoarele vizite.

Compania, dezvoltator imobiliar important în Cluj-Napoca, Timișoara sau București, dar și cu lucrări mari în Bistrița, a realizat această investiție în Mărăști, peste drum de Expo Transilvania, prin transformarea radicală a unui vechi cămin de nefamiliști.

„Complexul va cuprinde 110 unități disponibile pentru închiriere, împărțite între o zonă de birouri, camere standard și apartamente. Deschiderea se va face treptat, cu primele 44 de camere disponibile în primăvară, și restul până în iunie. Avem, totuși, și o zonă de recepție pentru a păstra interacțiunea umană“, a declarat, pentru Profit.ro, Iuliana Poka, managerul hotelului.

CAMPEADOR Inn va fi lansat în această primăvară.

Grupul Campeador a dezvoltat până acum 7 ansambluri rezidențiale în 5 județe din România și în Viena, cu un total de 1.000 de apartamente livrate.

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*