Bistrițenii de la STROLLERS.RO pun preț pe siguranța copiilor tăi! Ce spun legea și statisticile?

Bistrițenii de la STROLLERS.RO pun preț pe siguranța copiilor tăi! Ce spun legea și statisticile?

 STROLLERS.RO, unul dintre cele mai mari magazine online de produse dedicate copiilor, derulează o campanie de informare menită a reduce riscul accidentelor pentru cei mici, care călătoresc alături de părinți, în autoturisme.

 “România se află pe primul loc într-un clasament al ţărilor Uniunii Europene în ceea ce priveşte decesele din accidente rutiere, atunci când este avut în vedere raportul dintre numărul de victime şi populaţia totală, arată datele Comisiei Europene. O parte dintre aceste victime sunt copii, care nu au beneficiat de elementele de siguranță obligatorii atunci când au fost urcați de părinți în mașină”, spune bistrițeanul Ioan Guzu, proprietarul STROLLERS.RO și inițiatorul campaniei. Conform unei Hotărâri de Guvern (11/2015), toți copiii de până la 12 ani, cu o înălțime de până la 135 cm, pot fi transportați în autovehicule echipate cu sisteme de siguranță doar dacă sunt fixați sau prinși cu ajutorul unui dispozitiv de fixare în scaun pentru copii. Cei peste 135 cm, pot fi transportați și cu utilizarea centurii de siguranță, reglată astfel încât să nu treacă peste zona gâtului sau a feței. Dispozitivele de fixare vor fi instalate pe locurile din spate ale mașinilor.

“Legislația este foarte clară, dar să ne uităm în trafic și să vedem cât de puțini părinți o respectă, punând în pericol sănătatea copiilor lor. Noi, cei de la STROLLERS.RO, îi invităm pe părinți să se gândească de două ori înainte de a urca un copil într-un autoturism care nu este dotat cu elemente de siguranță speciale. Și dacă vor dori să crească gradul de siguranță pentru copiii lor, să vină la noi, pe www.strollers.ro sau la Universul Jucăriilor (Winmarkt, etajul 3) ori în alte magazine specializate, și să vadă cum pot face acest lucru. STROLLERS.RO are în portofoliu o gamă complexă de scaune speciale și alte elemente de siguranță pentru copii, la o calitate foarte bună și prețuri rezonabile” mai spune Ioan Guzu.

Magazinul online STROLLERS.RO este la distanță de un CLICK : www.strollers.ro .

 

Categories: Business in top

About Author