Bistrițenii de la Transilvania Broker pun un picior hotărât în București

Bistrițenii de la Transilvania Broker pun un picior hotărât în București

Acționarii Transilvania Broker de Asigurare (TBK) au aprobat în ședința AGA din 29 iulie achiziționarea unui imobil în București, în valoare de cca. 1,6 mil. lei, care va servi drept punct de lucru al companiei bistrițene.

Acționarii au mai decis să angajeze un credit de la BCR pentru această tranzacție. “Ne mărim echipa în Capitală, iar prețurile la chirii sunt foarte mari. Am preferat să achiziționăm un imobil propriu, pe strada str. Elena Caragiani, în sectorul 1. a spus, pentru BistrițaBusiness.ro, Gabriel Login, co-fondatorul TBK.

În aceeași ședință AGA, numărul administratorilor companiei a fost crescut de la trei la cinci, adăugați fiind Gabriel Login (acționarul principal al TBK) și Erik Barna (fondatorul și CEO al companiei de software Life is Hard).

Transilvania Broker de Asigurare, fondată la Bistrița, este de mai mulți ani unul dintre liderii naționali ai pieței de intermediere asigurări. Anul 2019 a adus o cifră de afaceri de 70,5 mil. lei pentru TBK (+13,7% față de 2018) și un profit net de 4,63 mil. lei (+17,2%).

Acționarii principali sunt Gabriel Login (45,92%) și Dan Niculae (30,68%).

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*