Black Friday la STILEXPRIMA! Discount de 20% la toate produsele din showroom!

Black Friday la STILEXPRIMA! Discount de 20% la toate produsele din showroom!

STILEXPRIMA, unul dintre cei mai mari distribuitori de materiale de construcții din județ, lansează campania BLACK FRIDAY, în perioada 16-30 noiembrie, cu reduceri de 20% la orice produs din gama obiectelor sanitare aflate în showroom.

Luând exemplul marilor comercianți de electrocasnice, STILEXPRIMA introduce conceptul BLACK FRIDAY și în domeniul materialelor destinate construcțiilor. Timp de 2 săptămâni, începând cu 16 noiembrie, toate obiectele sanitare din stoc (căzi, lavoare, baterii, vase WC, mobilier de baie etc) vor putea fi achiziționate cu un discount de 20% din prețul afișat. “Ni s-a părut firesc să ne aliniem la acest concept, să oferim clienților, o dată pe an, șansa de a cumpăra la superprețuri. Îi așteptăm pe bistrițeni în showroom, să își aleagă produsele de care au nevoie! Ideea de a avea o campanie BLACK FRIDAY face parte dintr-o strategie de marketing mai amplă, pe care am gândit-o, menită a ne fideliza clienții actuali și de a câștiga clienți noi” explică Horațiu Andreica, managerul showroom-ului STILEXPRIMA.

STILEXPRIMA este principalul furnizor local de materiale pentru construcții și obiecte sanitare din gama premium, având în portofoliu branduri importante la nivel european. Compania este o afacere de familie, fondată în urmă cu 20 de ani de soții Andreica. STILEXPRIMA e distribuitorul care a introdus în piața bistrițeană branduri precum Bramac, Wienerberger, Holcim, Velux, Schiedel.

Categories: Business in top

About Author