Boutique-hotelul ROSER a deschis sezonul turistic high class la Colibița

Boutique-hotelul ROSER a deschis sezonul turistic high class la Colibița

 

RoSer House, singurul boutique hotel din Colibița, a decretat simbolic, sâmbătă seara, deschiderea sezonului turistic 2018. Evenimentul a avut loc într-o atmosferă superbă, cu peste 100 de invitați, cu momente-surpriză, cu vinuri și mâncăruri alese. Și mai presus de toate, cu vecinătatea liniștitoare a marelui lac, încă înghețat după o iarnă parcă prea lungă.

Gazdele, Anamaria și George Ștefănuțiu, împreună cu echipa lor, au reușit să ofere o seară memorabilă, în cel mai mic detaliu. De altfel, o locație de nivelul RoSer House nu putea oferi altceva. Oaspeții – majoritatea provenind din mediul de afaceri bistrițean și din administrația publică – au fost răsfățați de Cramele Recaș cu vinuri excelente, de Chef Ștefan cu mâncăruri alese și de artiștii Gabriel Gherghe și Victor Drăgan cu numere hazoase de stand-up comedy. Pe lângă acestea, muzica live, foarte inspirat aleasă, a completat perfect atmosfera, lăsând suficient timp și spațiu pentru socializare.

Buna-dispoziție a fost elementul comun al tuturor celor prezenți sâmbătă seara la RoSer House, semn că oaspeții au găsit ceea ce au căutat: relaxare, într-o locație superbă, cu servicii de un anumit standard.

Sezonul 2018 este, iată, deschis oficial la RoSer House.

Detalii despre ofertele speciale ale boutique-hotelului găsiți accesând: https://www.roserhouse.ro/

Concluzia BistritaBusiness.ro :

E bine de știut că avem o astfel de locație în județ. Nu e de mers zi de zi, dar atunci când vrei să te simți răsfățat – și te lasă buzunarul – e de neocolit. Ideală pentru evenimente de business (training, brainstorming etc).

 

Categories: Business in top

About Author