Brandul AMBIENT, cu magazin și în Bistrița, are un nou proprietar

Brandul AMBIENT, cu magazin și în Bistrița, are un nou proprietar

APC Universal Partner, companie fondată de antreprenorul Lehel András, a cumpărat la licitaţie brandul maga­zinelor de materiale de construcţii Ambient, al companiei cu acelaşi nume care a intrat în faliment.

Totodată, APC Universal Partner, care deţinea deja patru spaţii Ambient (unul e cel din Bistrița), a preluat şi celelalte patru magazine de la firma Profelis C&V din Sibiu, plus două depozite, devenind astfel unicul operator al spaţiilor Ambient.

„La sfârşitul anului 2022, a apărut oportunitatea de a achiziţiona brandul Ambient. Astfel, APC Universal Partner SRL a participat la licitaţia organizată de societatea Ambient SA şi a devenit proprietarul mărcii Ambient, iar acest aspect s-a reflectat ulterior în transferul dreptului de proprietate intelectuală înregistrat la OSIM, începând cu data de 31 martie 2023“, spune Lehel András.

Decizia de achiziţie a acestui brand a fost luată ca urmare a rezultatelor bune obţinute de magazinele APC Universal Partner SRL, operate în arealul judeţelor în care a funcţionat în trecut compania Ambient SA. Pentru următorii ani, APC Universal Partner are în plan extinderea actualei sale reţele.

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*