Călătorie online prin cramele podgoriei Lechința, un eveniment marca Mocănița Transilvaniei

Călătorie online prin cramele podgoriei Lechința, un eveniment marca Mocănița Transilvaniei

Asociația Mocanița Transilvaniei a anunțat ieri că la mijlocul lunii noiembrie va organiza a treia ediție a evenimentului “Povestea Vinului în Mocănița Transilvaniei”, de data aceasta în mediul online, în contextul restricțiilor sanitare impuse de autorități.

<<Locomotiva cu vin din Podgoria Lechința a parcurs anul acesta peste 1000 de kilometri, fiind prezenți la Târgul de Turism de la București din primăvară, mai apoi la Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud, iar de curând locomotiva a ajuns pe șinele de la Teaca. Prin proiectul “Povestea Vinului în Mocănița Transilvaniei” ne dorim să aducem împreună turismul viticol și cel feroviar, să promovăm produsele locale din zona noastră și să ajutăm la creșterea vizibilității celor care trudesc pentru a realiza un vin foarte bun.

La mijlocul lunii Noiembrie, vom face o călătorie video prin viile și cramele din Podgoria Lechința, într-o ediție hibrid a evenimentului pe care l-am inițiat acum 3 ani împreună cu Asociația de Dezvoltare Intercomunitară “Turism în Bistrița-Năsăud”>> a comunicat Asociația.

Categories: Life & Style, Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*