Călătorii epice, animații vesele, concert extraordinar și cadouri la Happy Cinema Bistrița

Călătorii epice, animații vesele, concert extraordinar și cadouri la Happy Cinema Bistrița

Pentru că se apropie cu pași repeze Craciunul și toată lumea pregătește cadouri și surprize, cei de la Happy Cinema Bistrița nu s-au lăsat mai prejos și au pregătit o mulțime de oferte și cadouri pentru cei care aleg să treacă pragul modernului cinematograf.

Din 19 decembrie  – STAR WARS : SKYWALKER – ASCENSIUNEA 3D

Lucasfil și directorul J.J. Abrams își unesc forțele încă o dată pentru a “conduce” spectatorii printr-o călătorie epică, către o galaxie foarte îndepărtată, în capitolul final din saga Skywalker. Aici se vor naște noi legende și va avea loc lupta finală pentru libertate. Călătoria începe pe 19 decembrie la Happy Cinema.

Animații vesele pentru întreaga familie 

Anna, Elsa, Kristoff, Olaf și Sven pleacă din Arendalle către o pădure străveche, în care este toamnă mereu, pentru a descoperi sursa puterilor Elsăi și a-si salva regatul. Filmul va rula la Cinema Happy până în 19 decembrie.

Spectacol special: Andre Pieu – Tânăr la 70 de ani 

Sărbătorește noul an cu un concert extraordinar André Rieu. Cu ocazia aniversării de 70 de ani a Regelui Valsului, Happy Cinema difuzează spectacolul ,,André Rieu: Tânăr la 70 de ani”. Pe 4 și 5 Ianuarie călătorește în jurul lumii și bucură-te de cele mai frumoase momente din concertele maestrului de la Radio City Music Hall din New York sau Palatul Schönbrunn din Viena. Biletele sunt disponibile online pe www.happycinema.ro sau la casa de bilete Happy Cinema.

Te așteptăm cu cadouri 

Cumpără 2 meniuri medii sau mari alături de o băutură răcoritoare: Coca-Cola Gust Original, Coca-Cola Zero, Coca-Cola lămâie verde, Fanta sau Sprite (500 ml sau 750 ml) și primești cadou un glob sau o căciuliță. Cadourile sunt în limita stocului disponibil.

Categories: Life & Style

About Author