Campionii reciclării au colectat selectiv 63 de tone de deșeuri! (P)

Campionii reciclării au colectat selectiv 63 de tone de deșeuri! (P)

Concursul școlar ”Reciclezi pentru viitorul tău!”, ediția a 3-a, a ajuns la final, cu un record uimitor în ceea ce privește cantitatea de deșeuri reciclabile colectate de elevii din școlile participante. 63 de tone de deșeuri reciclabile s-au adunat în cele 11 școli care au participat la această ediție a concursului devenit o tradiție.

La Școala Gimnazială Romuli, s-au adunat 4,5 tone de deșeuri reciclabile, iar câștigătorul bicicletei – Andrei Monița, având deja bicicletă acasă, a ales să doneze premiul său următoarei clasate – 

Beatrice Timoce. Mai mult, Primăria Romuli a suplimentat fondul de premiere a concursului cu 1 trotinetă, 1 placă de skate, seturi de căști audio, seturi de badmington și mingi de fotbal.

La Școala Gimnazială ”George Coșbuc” din comuna Coșbuc s-au adunat o cantitate impresionantă de 7 tone de deșeuri reciclabile, câștigătorul bicicletei fiind Luca Ros din clasa a 2-a.

La Școala Gimnazială Braniștea și Școala Gimnazială Cireșoaia s-au adunat în total 11,9 tone de deșeuri reciclabile, eleva câștigătoare a Marelui Premiu – bicicleta mountain bike – este Krisztina Orban.

La Școala Gimnazială Reteag s-au adunat 3,4 tone, câștigătorul bicicletei mountain bike fiind desemnat Eric Bogdan Bâzdâra.

La Școala Gimnazială Nr. 1 din Bistrița copiii au reușit performanța să aducă la școală 9 tone de deșeuri reciclabile, elevul premiant fiind Horea  Precub.

Felicităm toți elevii participanți, felicitări și mulțumiri profesorilor și părinților implicați, mulțumiri și respect autorităților locale care au ales să se implice în acest concurs și care au înțeles importanța colectării separate și reciclării deșeurilor, pentru o natură mai curată și un viitor mai bun pentru noi toți!

Sperăm ca exemplul de implicare a acestor copii să fie o sursă de inspirație pentru toți bistrițenii, trăim într-un loc minunat, haideți să-l protejăm și să-l respectăm!Prin efortul tuturor facem Bistrița-Năsăud un județ mai curat!”

Categories: Life & Style, Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*