Când se vor deschide sălile de jocuri de noroc și pariuri și ce reguli vor avea

Când se vor deschide sălile de jocuri de noroc și pariuri și ce reguli vor avea

Coronavirusul schimbă regulile în sălile de jocuri de noroc și pariuri sportive. Industria jocurilor de noroc s-a blocat în 18 martie, iar Guvernul estimează că sălile de păcănele ar putea fi redeschise începând cu 15 iunie, însă după reguli clare și cu măsuri stricte.

“Noi, de la jocuri de noroc, fiind închiși odată cu restaurantele, estimăm că tot pe 15 iunie se vor deschide și cazinourile, sălile de pariuri și celelalte locații de jocuri de noroc”, explică Sorin Constantinescu, consilier guvernamental în domeniul jocurilor de noroc.

Odată cu redeschiderea, clienții și personalul sălilor de jocuri de noroc și pariuri sportive vor trebui să respecte reguli de igienă și de distanțare pentru a limita răspândirea COVID-19.

“Între aparate va fi montat plexiglas. Este mobil și în funcție de unde joacă clienții la aparate se va extrage și se va monta la un alt aparat. Sunt clienți care joacă la două aparate sau la trei aparate. Iei plexicul, pune plexicul… Nu mai e frumusețea aia a jocului care era înainte de condițiile astea restrictive. Plus mască, plus tot timpul trebuie aparatele dezinfectate. De câte ori se ridică un client de la aparat, trebuie dezinfectat aparatul. Altul vrea să joace, trebuie să aștepte până se dezinfectează. Nu văd cum își va reveni, în condițiile astea restrictive, industria pe termen scurt sau mediu!”, mai spune Sorin Constantinescu.

În Bistrița-Năsăud există peste 10 companii care își desfășoară activitatea în domeniul jocurilor de noroc.

Categories: National

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*