Dealerul local al CARANDA oferă bistrițenilor un discount de 30% la acumulatorii auto

Dealerul local al CARANDA oferă bistrițenilor un discount de 30% la acumulatorii auto

Nova Baterii, dealerul din Bistrița al producătorului de acumulatori auto CARANDA, aduce în piață un discount de 30% la produsele sale, promoție valabilă până la sfârșitul lunii februarie 2023.

“Sperăm ca această campanie să ne apropie de bistrițeni și să câștigăm încrederea lor. Brandul Caranda este unul foarte apreciat în România, acumulatorii noștri sunt în multe privințe peste cei ai concurenței. În plus, acum avem prețuri mult sub concurență. În ofertă există baterii start-stop și clasice, atât pentru autoturisme cât și pentru camioane, stivuitoare, utilaje, dar și baterii staționare cu gel pentru centrale sau panouri fotovoltaice” – spune Ilie Ciurcău, reprezentantul Nova Baterii.

Spre exemplu, cel mai vândut produs, bateria de 75Ah, cu 3 ani garanție, se comercializează în timpul promoției la 310 lei, prețul ei de listă, inclusiv în magazinele online gen emag.ro, fiind de peste 500 lei. Cumpărătorul este rugat să aducă la schimb bateria lui veche.

Pentru comenzi sau oferte personalizate, clienții sunt rugați să contacteze reprezentanții Caranda la telef. 0768.601.527 (P)

Categories: Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*