Carmo-Lact MONOR investește într-o nouă hală de producție și depozitare

Carmo-Lact MONOR investește într-o nouă hală de producție și depozitare

Producătorul de lactate CARMOLACT-PROD din Monor investește peste 500.000 de euro (estimarea BistritaBusiness, la prețul mediu de construcție) într-o hală de producție și depozitare a ambalajelor, care va fi construită pe platforma actuală a fabricii.

Pentru a construi hala, compania va demola două imobile existente (o magazie și un depozit pentru produse congelate. Noua construcție, în regim parter, va avea o suprafață construită de 1134,65 și va fi împărțită în cinci zone necesare companiei: o secție (206 mp) pentru ambalarea cașcavalului, cu capacitate de 500kg/zi; o cameră frig (93 mp) unde va cașcavalul în perioada pre-ambalare; o altă cameră (179 mp), pentru perioada de așteptare până la desfacere; o zonă (26 mp) de încărcare în mijloacele de transport) și o încăpere (630,35 mp) pentru depozitarea ambalajelor. În exteriorul imobilului, sunt prevăzute alei, platforme, parcaje, căi de acces și spații verzi (în total cca. 3.500 mp).

Proiectul celor de la Monor a primit recentul avizul Agenției pentru Protecția Mediului.

Cel mai mare producător de lactate din Bistrița-Năsăud, CARMO LACT Monor, deținut de familiile Neagoș și Creoșteanu, a atins în 2019 pragul de 100 mil. lei cifră de afaceri, în creștere cu 16% față de anul anterior.

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*