Câți bani au adunat anul trecut cele mai profitabile brutării din Bistrița-Năsăud

Câți bani au adunat anul trecut cele mai profitabile brutării din Bistrița-Năsăud

În Bistrița-Năsăud există mai multe brutării, iar primele cinci (într-un top făcut în funcție de profit) au adunat anul trecut câștiguri totale de 3 mil.lei.

Cu o cifră de afaceri de peste 5 mil. lei, brutăria Alces a fost în 2019 cea mai profitabilă brutărie din Bistrița-Năsăud. Conform datelor publicate de Ministerul de Finanțe, Aleces a obținut câștiguri totale de 0,69 mil. lei.

O brutărie din Lunca Ilvei, deschisă în anul 2011, a ajuns în topul celor mai profitabile brutării din județ, cu profit de 0,67 mil. lei obținut în 2019. Muncel Pan aparține antreprenoarei Anamaria Palage și anul trecut a realizat venituri mai mici decât profitul, mai exact 0,47 mil. lei.

Brutăria deținută de Mihaela Moroșan la Jelna este pe locul III în topul celor mai profitabile brutării din județ. Conform informațiilor publicate de Ministerul de Finanțe, anul tercut E.A Hingan a realizat profit de 0,66 mil. lei.

Cu o cifră de afaceri de 5,6 mil. lei, Vil Deneș se situează pe locul IV în acest top, profitul obținut de brutărie în 2019 fiind de 0,54 mil. lei.

Familia Givan conduce Givan Delicepan, iar anul trecut a realizat câștiguri de 0,47 mil. lei, ceea ce clasează brutăria din Tiha Bârgăului pe locul V în topul celor mai profitabile afaceri din acest domeniu.

Categories: Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*