Ce companie bistrițeană a trezit interesul TESLA, SAMSUNG și PORSCHE?

Ce companie bistrițeană a trezit interesul TESLA, SAMSUNG și PORSCHE?

Nu comunică prea mult despre clienții ei, dar, într-un interviu acordat recent revistei Business Magazin, RAAL Bistrița a dezvăluit numele celor mai importanți beneficiari ai produselor sale. Surpriză, gigantul TESLA este interesat de producția RAAL. Și alte nume mari.

„RAAL exportă 99% din tot ceea ce produce. În ultimii patru ani am exportat diverse sisteme şi componente pentru aplicaţii industriale pentru companii precum Parker, ABB, Ingersoll sau Rand, instalaţii hidraulice pentru companii precum Bosch, pentru industria auto, pentru Continental, McLaren”, a spus Clement Ivănescu, directorul de strategie al companiei.

Ca urmare a celor mai recente investiţii, compania a pus în funcţiune o hală nouă în care produce schimbătoare de căldură pentru echipamentele electronice, pentru compania Continental, şi o altă hală în care a început deja să producă un tip de schimbătoare de căldură pentru baterii pentru compania Samsung. “Atât Continental, cât şi Samsung sunt convinşi că pot conta pe noi, dovadă fiind evoluţia comenzilor, dar mai ales a cererilor de ofertă pentru produsele noi. Începând cu trimestrul III al acestui an sunt posibile vânzări la clienţii noi cu care suntem în discuţii în prezent” a precizat Ivănescu.

De asemenea, a mai spus acesta, compania lucrează la prototipuri din domeniul răcitoarelor pentru baterii pentru companii precum Northvolt, Benteler, Panasonic, Borgwarner, Thor Motors, Enertech. Totodată s-au interesat de produsele lor şi Leclanche, Volkswagen, Porsche şi Tesla.

Articolul integral îl puteți vedea AICI.

RAAL Bistrița se află în Top 20 exportatori, cu afaceri de cca. 70 mil. euro în 2019. Pentru 2020, din cauza pandemiei, compania prognozează un recul de cca. 18%.

Categories: Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*