Ce drum va reabilita Consiliul Județean cu 1 mil.euro

Ce drum va reabilita Consiliul Județean cu 1 mil.euro

Modernizarea unei porțiuni de drum de pe DJ 172G, Sărățel-DJ 154, va fi săptămâna viitoare pe masa consilierilor județeni. Aceștia vor supune la vot documentația de avizare a lucrărilor care au fost estimate la 4,7 mil.lei.

“În vederea îmbunătățirii condițiilor de circulație rutieră pe DJ172G, pe sectorul de drum cuprins între km23+012 și intersecția cu DJ154 la km23+067, Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, în calitate de administrator al drumului, a inițiat proiectul de modernizare a acestuia prin realizarea unei documentații tehnice de specialitate”, scrie în proiectul de hotărâre ce va fi supus la vot.

Reabilitarea și modernizarea se vor face pe o lungime de 995 m. Drumul are lățimea de 6 metri, având două benzi de circulație a câte 3 metri fiecare.

În plan este prevăzută modernizarea părții carosabile, amenajarea șanțurilor, reabilitarea trecerii la nivel cu calea ferată, consolidarea drumului, refacerea acostamentelor, trasarea marcajelor longitudinale și montarea a 8 indicatoare rutiere.

Categories: Local

About Author