Ce face în criză Mohammad Murad, patronul Hebe din Sg. Băi

Ce face în criză Mohammad Murad, patronul Hebe din Sg. Băi

Libanezul Muhammad Murad, cu afaceri în turism și imobiliare, printre care și hotelul Hebe din Sângeorz Băi, spune că se va lupta să păstreze contractele de muncă a cel puțin 90% dintre angajații actuali ai companiilor controlate de el.

“Trăim momente de disperare. Nimeni nu știe ce va urma, ce va fi mâine, poimâine. Oare este un test de autoevaluare sau este un blestem pentru păcatele făcute de noi însuși? Mulți dintre noi se află în spitale, alții mai norocoși în carantină și alții mai fericiți în izolare. Iar cei liberi se simt binecuvântați”, spune Mohamad Murad.

Antreprenorul a anunțat și deschiderea a două centre de ajutor social pentru persoanele care au venituri până în 1200 de lei.

„Cu toate că sunt foarte mirat de felul în care gestionează guvernul această criză, prin lipsa de comunicare cu mediul privat, întârzierile în luarea deciziilor și mai mult bâlbâială în ce privește măsurile în special economice care ne privesc pe noi. Am comunicat acum trei saptămâni că ne vom trezi cu sute de oameni în șomaj lucru care se întâmplă astăzi și confirm că nu am avut parte de nicio comunicare cu instituțiile abilitate pentru aceste probleme. Iar această pastilă de șomaj tehnic, mai mult seamănă cu o aspirină pentru un bolnav de cancer”, explică Mohammad Murad.

Murad le este recunoscător și celor din linia întâi care luptă cu coronavirusul zi de zi. Antreprenorul le mulțumește medicilor și personalului sanitar pentru acțiunile lor, prin care dau dovadă încă o dată că jurământul lui Hipocrate este respectat și echipei care îi stă alături în acest moment.

Înainte de debutul crizei generată de pandemie, omul de afaceri se pregătea deschidă complexul Amfiteatru-Panoramic-Belvedere cu 1.200 de camere din Olimp, în urma unei investiţii de 40 de milioane de euro.

Categories: Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*