Ce hotel din Bistrița e de vânzare la cca. 1 milion de euro? De falimentul cui a depins asta?

Ce hotel din Bistrița e de vânzare la cca. 1 milion de euro? De falimentul cui a depins asta?

Încă un hotel din Bistrița, după DIANA și SELECT, se află pe piață, de vânzare, la prețul de 3,9 milioane lei, plus TVA. Hotelul KRONE *** e vândut de lichidatorii judiciari SCP INSOLBIS, în contul datoriilor către terți acumulate de societatea FLORSYSTEM SPORT, fostul producător de echipamente de fitness, intrat în faliment.

Până acum au fost mai multe runde de licitație, începând cu luna aprilie 2017, însă nu au existat oferte serioase. În consecință, prețul hotelului, situat pe strada Grănicerilor, a scăzut de la 4,9 milioane lei cât era inițial. Tot în urma falimentului Florsystem, lichidatorii au scos la vânzare fostul sediul al firmei și hala de producție, la prețul de 1,1 milioane lei, și un teren de 5000 mp, pe Drumul Cetății, evaluat la 0,7 milioane lei.

În perioada când falimentul devenise inevitabil, asociațiii Florysystem, alături de alți trei parteneri, au creat compania Metal Fitness, cu același obiect de activitate, care a avut în 2016 afaceri de 600.000 euro, producând echipamente profesionale pentru fitness.

Categories: Local

About Author